Lugg

Åh är inte min lugg vacker? Förstår inte hur den kan bli sån ibland? Nu ska jag sova, god natt. :)

Travel light

Så här såg min packning ut igår, excl. tennisracket och två par skor. Jag vill resa lätt, men det är lättare sagt än gjort. Dessutom är det nice att tvätta lite kläder hos pappa. :) Jag köper typ 90% av maten jag äter i Sverige och nu ska jag inte till Sweden förens i påsk, så nu blev det lite mer mat än vanligt. Självklart glömde jag min stora goda hushållsost, typiskt ost är dessutom skit dyrt i Norge. :(

Mjaumjau och ninisen

Jag är hemma den här helgen Skövde, Swedenland, och träffar familjen och en liten promenad med mjaumjauen och min lilla ninis hann jag med. Det var trevligt. Min kanin fyller 11 år (!) i april. Efter att Målle dog, må han vila i frid, så kändes det viktigt att pyssla om dem små djuren lite extra och ta några bilder på dem. You never know, Målle var ju yngstingen av husdjuren. Man ska aldrig ta något för givet och då menar jag det på ett positivt sätt. Njut medan man kan. Jag har så många positiva fina minnen ifrån Målle, så fort jag tänker på honom ser jag alla dem roliga sakerna vi gjort tillsammans. Alla sjöar han har badat i, när vi var på husvagnsemestrar, när han var valp och var så liten att han kunde somna i ens famn, dagen han kom hem till oss. :) Sånt ser jag och minns. :)

Älskade Målle

Idag den 22/2-2012 somnade lilla Målle in efter månader av sjukdom, cancern spred sig snabbt och inget fanns att göra. Målle, du kommer att för alltid finnas i mitt hjärta och jag har så många glada och fina minnen av dig. Än har det inte riktigt sjunkit in att du är borta. Jag saknar dig och tänker på dig. Vila i frid. <3 Målle 27-09-2004 :) - 22-02-2012 :'(

Skapa

Hmm, vad ska detta bli tro? Det får ni se när den är klar! :)

Boathouse feeling

Här är min mässa present till mig själv. Just nu är det inte så mycket i lådorna bara lite julpynt m.m. Funderar på att måla om dem vita lådorna till midnattsblå, jag tror det skulle bli fint men jag vet inte om jag ska göra det eller ej.

I show you tomorrow

Jag beställde en liten fin sak till mig själv på mässan i januari och idag kom den. Jag vet inte riktigt var jag ska ha den eller vad jag ska ha i den eller nåt. Men känslan när jag ser den är att jag lika gärna skulle kunna hitta den i ett gammalt båthus (därav bilden). Det är en sån grej liksom som man vill ha fast man inte riktigt vet varför, förstår ni vad jag menar?

Kanske lite vår?

Jag tog den här bilden idag på väg hem från mataffären. Isen såg ganska coolt ut tycker jag.

Fika

Dagen blev inte alls så som jag hade tänkt mig och velat att den skulle bli. Det är inte alltid helt lätt att vara utvandrad svensk i Norge, en massa krångel med papper hit och dit mellan länderna och jag mittemellan. Nä min lediga dag hade kunnat bli bättre, men en sjokoladebolle, frukt och twilight förgyllde dagen lite i alla fall. :)

Fiiiiina!

Åh, jag har totalt fastnat för dem har fina puffarna från Broste Copenhagen. Eller om jag ska va helt ärligt älskar jag typ alla deras produkter. När vi fick produkt katalogen på jobbet var det ett wow moment, och på gave & interiør messen i Oslo förstärktes wow känslan ännu mer. Dessutom fick vi en giftbag när vi handlade av dem på mässan! :) Jag är på jakt efter färgat rep för jag blev sugen på att sticka eller virka egna piffar i samma stil, nån som vet var man kan köpa det? Repet är ca 7 mm tjock.

Hmmm ;)

Hmm, Jo, det är nog det enda sättet för mig som bor själv att få frukost på sängen. ;)

Ice

Is är verkligen fantastiskt egentligen, man kan frysa det hur man vill, det är tranparent och har en massa möjligheter! Den här lilla isbiten är ett litet dörrpynt som jag har på min ytterdörr. Vi får se hur långe den klarar sig i det fina vinter vädret. Men det det spelar ingen roll för det vackra finns i den förgängliga.

I dream a lot

Ett sånt här hus fast större skulle jag vilja ha när jag blir stor. :) Jag skulle bygga det själv och det skulle ligga centralt i nån större stad fast fast utan insyn och buller. Trädgården skulle vara japansk och minimalistisk inspirerad, med mycket gröna växter och bara några få blommor med stark karaktär. Nån gång kanske... Vem vet? Att drömma får man alltid göra. :)

So true

Muscari

Idag har jag varit sjukt kreativ på jobbet, var det kanske kaffet...? :P Lägger upp två bilder till! :)

Djungel meets steel

Måste bara visa hur cool stativet och grunden till buketten var. :)

Transparent

Buketten är klar!

Ornithogalum arabicum

Finns det nån sötare, hållbarare och mer fantastisk blomma än ornithogalum arabicum? En av mina favvoblommor. Tro det eller ej så har jag just en sån blomma som scarification på min vänster axel. :)

Tulipa

Hur kan det tidigare inlägget heta iskonst again om jag inte har lagt upp nån iskonst tidigare? Hur som helst, det här tulpan isblocket gjorde jag på jobbet förra veckan. Det tog en bra stund innan vattnet frös trots en massa minusgrader, men fint blev det!

Iskonst again

Woho, håller på att frysa ett litet dörrpynt ute nu. Jag tror faktiskt att den är klar men bild kommer att dyka upp på lördag efter jobbet och när det är ljust ute! :)

Mysigt!

Så här fint har jag det ibland på kvällarna. Det är så mysigt med snö och kyla ute, och filt, en bra bok och tända ljus inne. :-)

Expriment nr 1

Går det att kommentera bilden nu?

Bloggande

Hello again! Anledningen till att jag inte har bloggat på ett tag är att jag inte har en dator utan en iPad och ska jag lägga upp en bild så måste jag använda appen och då går det inte att kommentera inläggen och det är ju inte så kul. :/ Kanske kan jag finna på nåt sätt att få till det ändå, eller får jag helt enkelt skaffa en ny blogg nån annanstans. Men än ger jag inte upp. :)

Meet Kurt-Arne

Den här lilla sländan har jag gjort. :) det är typ sånna här grejer som jag tillverkar och skapar som jag har tänkt att lägga upp på min blogg, men även andra grejer också. :)

RSS 2.0