Hello from London

Hello i stugan, typ en vecka sedan jag bloggade senast. Men vilken vecka! Just nu har jag semester i London, i för två dagar sedan var jag i Edinburgh och för tre dagar sedan jobbade jag min sista arbetsdag på Anastasia Florist i Aberdeen. 
I morgon åker jag till swedenland. Lite galet att jag ska flytta hem till Sverige igen. Hade nån sagt till mig att jag skulle flytta till Sverige för tre månader sedan skulle jag ha tagit illa upp, men nu känns det bara kul. 
Till Umeå ska jag flytta. Boende är nästan fixat, måste bara ha nånstans att bo första veckan annars är det lugnt.
 
Både Edinburgh och London är awesome! Rekommenderar båda huvudstäderna starkt. Har varit på många turist attraktioner och sevärdigheter och knäppt några bra bilder. När jag har tid så blir det många bra blogginlägg. Bare with me for a few days, så blir det bra. :)

New plans

New plans people!
Kommer att skriva mer i morgon eller i övermorgon när saker är mer bestämt. :)
 
Jag hoppas det blir en spännande och bra sommar! :)

Artiga skyltar

"...we regret that we cannot take responsibility for them". Regret. Okej, folk får väl skylla sig själva om dem lämnar värdesaker i bilen och nån bryter sig in, tänker jag.
Det är lite typiskt the UK om du frågar mig, alltid lika artiga. Råkar nån stå i vägen med kundvagnen i mataffären eller dutta in i nån så är det alltid "sorry". Alla säger det, i Sverige är det "oj", eller ler man eller bryr man sig inte för shit happens liksom, bara man har plånboken intakt i väskan om man nån går in i en så är allt okej. 
Jag ska väl inte kritisera att folk kan uppföra sig och vara trevliga, men när jag såg skylten blev jag både lite road och ironisk på samma gång, den skylten är väldigt UK.

Typ sommar

Här känns det typ som svensk sommar. Gräset är grönt och vinden är ljum. Det är inte kallt fast det är mulet. Just nu kikar solen fram, dock är träden inte helt gröna än men annars känns det faktiskt lite som sommar. :)
Så här nice var det faktiskt i tisdags tror jag det var, satt ute i solen och stekte med frukt, bär, brownie och bok. Det är så livet ska va. :)

Modern art

Så här fin var soptunnan på jobbet igår, lite modern art om du frågar mig.

Dagen

Till och från undrar jag vad jag gör i Skottland?
När jag inte fick jobbet som jag ville ha i Danmark sökte jag jobb överallt och sedan hamnade jag här.
Jag fick en väldigt tuff start, men sedan löste sig allt. Jag vet att jag har det ganska bra här för det här landet är inte som i Sverige, Sverige är ett väldigt bra land med god standard i alla olika plan.
Men trots att jag har det bra, så vet jag inte om det är rätt för mig.
Idag har varit en riktig skitdag, en topp 5 skitdag här. Och så som det har varit idag och även igår, så vill inte jag ha det i mitt liv. Typ så känns det. 

New look

Ny klippt hår, ny klänning och nya skor. :)

Sunny day

Riktigt nice väder idag. Soligt och varmt.
Förstod inte hur nice väder det va förens jag gick ut i jacka med stickad tröja under, och när jag öppnade ytterdörren så var det liksom sommar ute.
 
Tog mig en promenad till B&Q til deras trädgårdsavdelning och ville helst shoppa loss till en trädgård jag inte har, har en evil plan att dra med brorsan när jag är hemma på semestern till en handelsträdgård och köpa coola växter. :)
 
Söt. :)
 
Köpte lite kryddor på B&Q
 
Utanför B&Q stod det en gatuköksvagn som sålde hamburgare. Mums. Jag har också köpt en campingstol på B&Q så jag avnjöt min hamburgare i nya stolen på en gräsplätt på vägen hem. :)
 

I löv samsonite

Åh stylish! 
Kollar lite på en ny resväska. Min mjuka resväska i tyg var lite trasig innan jag flyttade hit till Skottland sedan tog den lite mer stryk på vägen hit.
dock blir jag lite sentimental ibland när det gäller saker jag har haft ett tag, jag menar min resväska har jag ju rest fram och tillbaka från Norge med ett X antal gånger med och det är ju väldigt bra men det finns ju också bättre väskor för flygplan. Lite hit och ditig i tankarna nu. En märklig mixt mellan sentimental och jag har hittat nåt jag vill ha blanding i mitt huvud just nu. :)

Chihuahua

Söt vovve, va?
På ett sätt skulle jag kunna tänka mig att ha en liten chihuahua nån gång i framtiden. Såg ett TV-program en gång om en som tränade agility med sin chihuahua och det var lite då jag typ insåg att den hunden kunde faktiskt vara mer än en accessoar i en handväska.
Dock är dem väldigt små, min chefs barnbarn har en liten chihuahua och den är visserligen valp men är mindre än va min kanin Rufsen va.
Det är liksom ganska svårt att se likheter mellan chihuahuan och vargen.
RSS 2.0