Be happy! :)

we heart it bild.

I miss my Målle <3

Jag saknar verkligen min lilla vovve Målle. Igår kväll när jag hade släckt lampan tyckte jag mig se Målle stå bredvid sängen och vifta på svansen, hela kroppsspråket var en glad Målle. Trots att allt bara var som en skugga. Efter ett tag sträckte jag ut handen för att klappa på hans huvud, så försvann han. Sedan grät jag och saknaden efter honom bara sköljde över mig, och nu sitter jag och lipar när jag skriver det här. Jag måste va överkänslig just nu eller nåt, för det har ju gått flera månader sedan Målle bäbisen dog. Han var verkligen världens bästa hund, och jag kunde se vad han tänkte ibland och jag har så många fina minnen och det känns så tråkigt att man ska åka hem till Sverige på semestern och han kommer inte att va där att leka, bada och gå på promenad med.

Allium

Hellohello. Idag var vi i Norge lediga, haha! Tungt för er i Sverige att gå upp tidigt till jobbet va? Nä, jag bara skämtar ni har haft två långhelger den här månaden då vi inte har haft det. :) Nu sitter jag och lagar stuvade makaroner, mums. Jag var tidigare idag en sväng på Tønsbergsmessen. Tänkte att jag bara måste cykla dit och se vad det är för nåt i alla fall. Inträdet kosta 130 ,- och sen spelade jag bort typ 150,- på tivolit. Vann jag? Nästan. ;P Nästa år ska jag nog ta och köpa en smoothie på waynes coffee i stället och sätta mig i parken där den här fina rabatten fanns (se bild), med allium (en av mina favvoblommor) och tulpaner. :) Nu i eftermiddag åkte jag lite inlines igen, känns i musklerna, men det är kul så jag var bara tvungen att åka en sväng innan jag började med maten. :)

Lisianthus

Pingstdagen

Jag har spenderat pingstdagen/morsdag, (grattis mamma du är bäst) mest utomhus idag. I morse satt jag ute och läste i solen, sedan åkte jag en sväng på inlinesen. Sjukt kul att åka inlines men svettig blir man. Så när jag kom hem så slängde jag på mig bikinin och cyklade ned till havet och tog årets första dopp. Det var faktiskt inte så kallt, i alla fall inte jämfört med Hardanger fjorden där man tappade andan när man gick i. :) Sedan så tvättade jag fönstren, cykeln, brevlådan och sopade utanför dörren. Sedan blev det lite jobb. Jag hade med mig lite från jobbet som jag satt och pysslade med ute i solen. Man kan ju inte ledig hela dagen. ;) Nu har jag käkat tortilla, mums, och nu ska sticka lite och lyssna på hårdrock och kanske lite deathmetal. :) Ha det bra!

25 grader i skuggan

Idag är det riktigt varmt och gött väder. Jag har ju varit på jobbet så jag har inte varit ute så mycket. Dessutom jobba jag 9,5 h idag. Men nu, NU ska jag sitta ute i värmen en stund innan jag börjar med maten. Tänk klockan är sju och det är 25 grader i skuggan, det är nice. Härligt med sommar! :)

Sommarfika

Idag har det varit en kjempe fin och varm dag. Skönt med bra väder när man är ledig så det blev lite tid i solstolen på morgonen, sedan har jag cyklat omkring hit och dit. Köpt mat och dyner att sitta på ute. På eftermiddagen kom Lisa förbi och vi käka glass och jordgubbar. Riktigt trevlig. Så här vill man ha det jämt när man är ledig. :) Hihi jag tycker jag är smart som köpte kuddar att sitta på så flyttade jag bara ut soffbordet och vips kan man sitta ute och äta! Lite så där indiskt. Kjempe bra! :)

Flippflopp

Nästa gång jag åker till Ikea kommer jag definitivt att köpa ett par av dessa tuffa flippflopps! Me like! :D

Ikea

Coola vinkylare från Ikea. :)

17 Mai

I torsdags var det 17 mai, det var min första 17 mai i Norge ever så jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Det var en jätte bra dag, jag och Lisa började dagen med att se på paraden, sedan gick vi till en park och kikade lite på firandet där, på eftermiddagen cyklade vi in till byn och kollade på russetåget (studenttåget) och kollade på tivolit och käka glass. Sedan blev det grillning på kvällen och sen vid 23 drog vi ned till byn och kollade på fyrverkeriet. Det var en bra dag och fyrverkeriet var nog det bästa jag har sett! Det var riktigt påkostat och dem hade fyrverkerier som blev röda hjärtan på himmelen det har jag aldrig sett förut. :) det var coolt. :)

Australia

Jag har aldrig varit i Australien eller utanför Europa heller för den delen. En av mina tennistränare kommer från Australien så jag var bara tvungen att googla lite. Och nu vill jag nästan flytta dit, om de inte vore så långt bort förstås. Han säger mitt namn så fint, fatta vilken egoboost det skulle va för mitt självförtroende att bo i ett land där mitt namn lät så fint hela tiden. :) Mitt ego skulle va överlyckligt. Och tänk att bo i ett land där det alltid var varmt och gött och där man kunde lära sig surfa och kolla på kängurur i en fantastiskt natur. Det vore coolt. :)

Söt skylt

Melk

Jag håller på att laga stuvade makaroner. Mums. Jag har köpt en liter mjölk idag och allt gick åt och sedan hade jag en öppnad mjölk sedan förra veckan i kylen. Som laktosintolerant fick jag ringa mamma för att fråga hur man vet om mjölken är ok eller ej. Det blev ett lukt och ett smaktest. Dem båda mjölkarna (?) smaka lika dant. Bra. :) kul inlägg detta va. Haha men men det är ganska gött att laga mat som tar lång tid ibland, man kan sitta och lyssna på musik och drömma sig bort lite. :)

Pyssel idéer

Jag har suttit och bläddrat i en pyssel katalog och hittat och rivit ut lite fina pyssel idéer. Nu ska jag klippa och klistra in allt i en bok. Ordning och reda, vettu. :)

Pioner

Fint! :)

Åh, jag tycker verkligen att det är så fint med växter i papperspåsar. Det blir så naturligt och fint på nåt sätt. :)

En ledig dag?

Idag är jag ledig, fast jag känner mig inte så ledig. Förmiddagen spenderades på stan letandes efter helt vanliga sköna ballerina skor, hittade jag några? Egentligen inte. Bara ett par som var sköna men inte tillräckligt fina för att få mig att köpa dem. Det är inte helt lätt det där med skor alltså. Men jag köpte i alla fall en sån där vattenflaskhållare till cykeln. :) Sedan blev det en snabb lunch bestående av två naturella hamburgare, efter det så planterade jag lite i min lilla hink innan jag gick ned till banken och anpassade mitt konto till mitt nya personnummer, så jag är utan bankkort i en vecka nu. Feels wierd. Var också tvungen att fixa ny mobilbank och sen när jag kom hem och skulle testa den så vet jag inte riktigt vad som hände men kanske var inte allt klart eller så minns jag fel lösenord, hur som helst spärrade jag den. Aaaaa, så typiskt. Usch kunde inte allt bara fungera liksom. :/ nu sitter jag i schäslongen och inser att klockan är mer än jag vill att den ska va och att jag måste städa och laga mat.

Think outside the box

Jag kände att jag inte ville va utan blommor och växter den här sommaren. Jag var bara tvungen att ha nåt utanför dörren. Och nåt för blommorna att stå i. Utomhus krukor är dyrt i Sverige men i Norge är det dyrare och jag är inte beredd att lägga en massa hundralappar på en kruka när jag har fina krukor i Sverige. Kruxet var bara att min bror inte ska hälsa på mig förens i slutet av juni och jag vill ju plantera nu. Pappa kom med förslaget att jag skulle plantera i hinkar och sedan bara flytta över i krukor sen. Hallå?! Det var ju genialt! :D haha så fick det bli och se va fint det blev! Jag är så nöjd! :D längre fram ska jag plantera kryddväxter också. :)

Ormbunke

Dem är så söta dem små ormbunksbäbisarna. :)

Coola! :)

Riktigt coola stolar alltså! Me like! :) men dem kostar typ 900 eller vad det va på Åhléns, hmmm är det värt det? Hur som helst är dem riktigt tuffa och coola stolar. :)

Flowerblomsterblommor

Jag är inget stort fan av bordsdekorationen. Don't really like them. Men men, hur som helst gör ju andra det. :) den här bordsdekorationen är nog den första som jag faktiskt är lite nöjd med, bilden kanske inte är den bästa men men. :) det är liksom orkidéerna som gör det fint, dem lugnar ner dekorationen så att det inte ser så plottrigt ut.

Spindel!

Den här stora husspindeln satt i slasken i morse. Blääää! usch, men var lugn jag släppte ut den, dels för att inte tappa matlusten och dels för att det inte ska bli regn. You've got to play it safe.
RSS 2.0