Skriva av sig

Vissa människor använder sina bloggar till att skriva av sig. Det gör jag med fast med mest negativa brukar jag plocka bort ganska så snabbt faktiskt. Men det känns faktiskt bättre att skriva det som stör en, bekymrar en, oroar en. Visst förhoppningsvis hinner ingen läsa det innan jag plockar bort/redigerar inlägget men ändå. Det känns bättre nu. :) Jag måste blicka framåt och tänka positivt. Thats important.

Blogg.se

Jag blev lite sur på blogg.se vars app inte har fungerat dem senaste dagarna, nu slängde jag appen och laddade ned en ny men den fungerade inte ändå. Sedan när jag loggade in här på internet versionen och allt såg annorlunda ut, så kanske är det därför inte appen fungerar? Men ändå jag vill kunna blogga och lägga in bilder och då behöver jag appen. :/ Hoppas ned fungerar snart igen.

Mogen eller omogen?

Den stora frågan var; chokladflingor eller müsli till yogerten? Skulle jag vara mogen eller omogen? Jag valde att vara mogen nog att vara lite omogen så det blev chokladfingor. Mums! :)

Oordning och oreda

Så här ser mitt vardagsrum ut just nu. Och jag är trött och ligger slängd på schäslongen och försöker väl packa upp mina saker och ställa dem där dem ska va med the force. ;) det här varit en lång helg känner jag och jag saknar pappa lite. Han åkte hem för några timmar sedan. Det var trevligt att ha honom på besök och schysst av honom att hjälpa mig flytta. Men en lägenhet blir aldrig tommare än när en besökare har åkt. Men jag måste bara skriva hur nöjd jag är med lägenheten, riktigt fin är den! :D

Sovloftet

Sovloftet är nu inflyttat och jag sov gott där i natt. Det är typ bara där det är i ordning i lägenheten.

Packar

Jag har egentligen inte så mycket grejer med ändå tar det ju en stund att packa ned allt i lådor. Nu är ju det mesta nedpackat så nu packar jag bara det sista, för i morgon efter jobbet går flyttlasset! Woho! :) Nä, jag är glad att jag inte har så mycket grejer. För en massa saker gör en inte lycklig. Jag är ganska så bra på att rensa och slänga. Visst ska man ha det hemtrevligt, men man ska inte ha en massa saker som man inte gillar eller använder. Det är så jag försöker att ha det hemma hos mig. Lite så där minimalistiskt, med bara saker som jag gillar. :) nya lägenheten är mindre så nu får man tänka lite smartare med var man ska ha allt utan att det ser rörigt ut. Jag har inte riktigt bestämt hur jag ska möblera än men det blir nog enklare sen när möblerna är på plats. :)

Tänker

Det är verkligen så som brorsan säger, jag tänker för mycket och på fel saker. Jag vet inte om det är bara jag eller en sån där kvinnlig grej. För det blir ju ofta så att man börjar tänka på nåt och så kan man typ inte sluta och så blir man stressad eller försöker hitta en lösning på det man tänker på fast man ändå inte behöver/kan göra något just nu åt vad den än är man tänker på. Typ nu i kväll fick jag sms att det ska komma en mäklare för att fota huset samt min lägenhet på fredag. Jag ska flytta på lördag och det är ett allmänt kaos, med flyttlådor på golven och inga gardiner är uppe eller tavlor på väggarna. Liksom bokhyllan är tom och hur fint är det att fota här nu? Visst jag får ju bara göra det bästa av det och göra det så fint jag kan men ändå? Det känns ju lite illa att nån ska in här ändå. Jag har massa sånna saker som jag fasnar i tanken med som inte är jätte viktiga egentligen men ändå tänker jag. Det är då det är bra att ha en storebror att ringa på Skype som kan typ säga till en att sluta tänka på det, visst han blir lite irriterad på mig. Men I feel better efter att ha pratat med honom. :)

Nya lägenheten

Idag har jag varit en sväng i min nya lägenhet så nu är den vaskad og ren og pen. :) nu är det bara 4 dagar kvar, så det är lite spännande. På ett sätt kan man knappt vänta tills man ska flytta och på ett sätt så har ju lägenheten varit mitt hem i 9 månader. Men ändå, va kul det ska bli att flytta in till stan! Fin utsikt kommer jag också att ha där, samt en 42 tums tv. Awesome! :) :) :)

Brorsan fixar

Min kjære lille storebror, är så schysst och snäll och ska sälja min bil, imorse la han upp annonsen på blocket och va cool bilen ser ut. I'd buy it! :) skulle gärna behålla min bil, 'cause I like it. Men jag bor ju i Norge och är skriven här och då får jag inte köra svenska (eller andra utländska bilar heller för den delen) längre. Så nu hoppas jag att nån glad och snäll människa köper den. :)

Flyttpackning på g

Jag har börjat att packa ned lite av mina saker nu inför flytten. Bara 6 dagar kvar nu! Spännande! :) Det börjar bli lite så där flytt stökigt med tomma möbler och kartonger på golven.

Sol, regn, åska, hagel och vind

Dagens väder har varierat från den ena timmen till den andra. Jag var på stan mitt på dagen och när jag cyklade dit så åskade det och sen när jag skulle sitta vid brygga och käka glass blåste det en massa. Sedan drog jag en sväng förbi jobbet och sen när jag skulle hemåt så ösregnade det och hagla en stund och så vips blev det solsken igen. :) visst ser det lite ut som jag är söderut på bilden, fina rabatter, krukor och hav. :)

Söndag

Idag är det söndag. Jag har typ inte gjort nånting idag, för jag har ont i huvudet. För några timmar sedan slarvade jag bort på hårspänne och för nu hittade jag den på min högra strumpa. Aha, där var den, tänkte jag och så känns det ändå som om det är ganska så naturligt att den skulle va där. By the way jag ska flytta, jag har fått en jättefin lägenhet i tønsberg. :)
RSS 2.0