Promenad i det fina vädret

Slappar dag idag, man är ju lite trött efter en arbetsvecka och en utgång igår så idag har jag inte gjort så mycket. Men det blev en långsam promenad i det fina vår vädret och så plockade jag några nya vitsippor till min lilla vas på byrån. Jag tror jag ska ha blommor där jämt nu ända tills det blir vinter igen, det är så fint. :)

Utgång igår!

Igår blev det en utgång på byen med Lisa. Det var jättekul, en massa folk ute. Det var verkligen en jättekul kväll. :) och bästa av allt är att jag inte är bakis dag! :D kjempe bra. Dock är jag ju lite trött så det får bli en slappar dag helt enkelt. Så jag har suttit ute i solen och läst ut den sista Twilight boken. Ganska så nice. :) I sverige är det lång helg men inte här, typiskt, men vi får i alla fall vara lediga den 17 maj, härligt! :)

Vår! :)

Det säger bara vips så börjar folks gräsmattor att bli gröna, det är nästan som om trädgårdarna går från att vara vinter till vår bara över en natt. Härligt! :)

Ledig tisdag

Idag var jag ledig så det blev lite småfix hemma på förmiddagen och efter lunch. Jag bytte bromsklossar på cykeln och wow vilken skillnad det blev. Förut var bromsstäckan typ 10 m och nu är det typ 1 cm känns det som. Och jag måste bara lovprisa multiverktyg, finns det nåt bättre? :) På min har jag tång, fil, såg, skruvmejsel med en massa olika skruv på, ja typ allt utom hammare. Den är jättebra! :) jag förstår inte varför folk har en massa verktyg och verktygslådor när allt man behöver finns i ett litet hopfällbart multiverktyg? :) På eftermiddagen blev det en tur in til byn med Lisa. Vi fikade och gick i butiker. Det var jättetrevligt och det är skönt att det är så pass varmt ute att man kan sitta ute och fika. :) längtar efter sommaren! :)

Flowers

Memories

Nu har det gått en vecka sedan jag lämnade min bil hemma hos pappa i Swedenland. Hittills har jag klarat mig bra faktiskt, men jag har ju inte behövt åka nånstans så kanske är det därför det känns helt ok. Dock är det väldigt tomt utanför mina fönster när inte min bil står utanför. :/ Hihi jag städade ur bilen förra veckan och hittade en drink paraply, den är ifrån kinarestaurangen i Norheimsund. Vi svenskar åkte dit och käka lunch en dag förra sommaren. Hihi kul att jag hittade paraplyet. :)

Igår lördag

Igår på morgonen var det så här fint när jag kollade ut genom fönstret. Sunshine! :)

Lazy sunday

Idag blev det en slappar dag, jag känner mig krasslig och har ont i halsen. Men mitt på dagen mådde jag lite bättre så då gick jag ned till macken och köpte en krone-is, och gick på en liten promenad i duggregnet. För det är så grymt tråkigt att bara sitta inne en hel dag. På väg tillbaka till lägenheten så gick jag igenom teieskogen och plockade vitsippor. Vårligt! :)

2008

Rhododendrondalen -08

T-shirt

Jag provade t-shirten jag köpte på konserten i dag, den passade alldeles utmärkt. I like it a lot. :)

Baksidan av t-shirten

In Flames

I söndags åkte jag till Karlstad och såg In Flames på Nöjesfabriken. It was awesome! :D In Flames är så sjukt bra live så att det inte är sant. Högsta betyg ger jag dem, fem av fem toasters, kononbra var dem. :) Det var så coolt för när ett av förbanden, The Ryot spela stod jag vid sidan av mixer bordet och kolla och så kollade jag lite åt höger och tre meter åt sidan stod gitaristen i In Flames, Björn Gelotte och drack en öl och kollade på The Ryot. Coolt, jag började undra om det bara var jag som såg dem liksom. :) Sedan när The Ryot hade spelat klart gick Björn Gelotte iväg backstage och bakom honom gick basisten Peter Iwers, han hade väl också stått och kollat fast jag inte hade sett honom innan. Coolt. Det var stort. :) Efter The Ryot spelade Deathdestruction, I'm a big fan, så det var coolt. Sedan var det dags för In Flames. Och dem är ju så sjukt bra, jag älskar dem. Dem har riktigt bra scennärvaro och var väldigt duktiga, och dem såg ut att ha det kul på scen. Det var grymt stort att som ett stort fan att få se dem live. Det var fantastiskt helt enkelt. :)

Anders Friden

In Flames sångare, Anders Friden, är en riktigt skön snubbe alltså. Haha, han var lite underhållande på scen. En avslappnad skön snubbe helt enkelt. :) In Flames konserten var helt sjukt bra, jag vet inte vad jag hade förväntat mig innan men dem var helt enkelt bättre än bäst! :D Jag vill se dem igen.

Deathdestruction

Deathdestruction var ett av förbanden till In Flames. Det syns inte så bra på bilden men jag stod 3-5 meter från scenen. Det kändes stort och dem var så grymt nära, sjukt bra var dem. Jag är imponerad av Jimmie Strimells growl, han har verkligen starka lungor. Cool snubbe. Fast trummisen, Jonas Ekdahl, är ju min favvo, han är snygg. :) Det var grymt coolt att se dem live. :D

New shoes

Så, nu måste jag vara lite ytlig. Dem två tidigare inläggen var lite för tråkiga och ledsamma, så då måste jag vara lite ytlig och visa upp mina nya skor. Och det var inte helt lätt att hitta ett par helt vanliga skor med bra sula i min storlek (41). Alltså, det är typ aldrig några problem att hitta skor men nu när jag verkligen behövde ett par nya skor så var det nästan omöjligt att hitta en sko jag ville ha. Jag brukar köpa samma gamla sko jämt, jag har haft minst 10 st lika dana skor så jag tänkte fortsätta med det vinnande konceptet men då hade inte Stadium den skon längre men en liknande men den fanns inte i storlek 41. Surt! Så då fick det bli den skon på bilden från Intersport som jag köpte, helt olik mina tidigare skor, men men I like it anyway. :)

Vila i frid, Målle

Jag hade lite påskeferie i påsk och var hemma i nästan en hel vecka i Skaraborg, och en av dagarna åkte vi iväg och besökte Målles grav. I natt drömde jag om Målle, det var en märklig dröm för jag pratade med honom och jag var förvirrad för jag hade ju besökt hans grav men ändå var det som om han inte var död, men han var inte heller frisk och kry. Jag vet inte vad det betyder, eller om det betyder nånting alls? Hur som helst tände jag ett ljus på hans grav. Vila i frid, Målle von Bäverstuga. Du var världens bästa vovve. <3

Vila i frid, Rufsen

I måndags begravde vi min och min brors kanin Rufsen. han blev nästan 11 år. Jag gjorde en litet kors av vide till att pryda hans grav. Vila i frid, Upa.
RSS 2.0