In Flames

Och vilket är världens bästa band? Jo, In Flames. Och vem är det som ska se In Flames live om några veckor? Jag! :) It's gonna be awesome! :D

Kärringen inom mig

Idag kände jag mig lite som en töntig kärring eller nåt. jag satt och gjorde lite påskpynt till min ytterdörr. Små påskägg i ull. Lite små söta är dem, eller hur? :) Dock får jag säga att jag satt och lyssnade på hård rock/death metal under tiden, så lite cool är jag väl i alla fall. ;) Inte för att det är töntigt att pyssla men just då hade jag hellre velat att det var lördag och att mina kompisar hade varit i Norge så vi hade kunnat ha en kul utekväll ihop, det tycker jag verkar roligare i alla fall. :)

Sy

Tänkte bara lägga upp en bild på klänningen jag håller på att sy, igår efter jobbet satt jag lite och klippte ut, nålade och provade. Jag tycker att den ser helt ok ut, men det ser ju lite mer formell ut än vad jag hade tänkt mig men än är den ju inte klar, eller hur? :)

Vårligt

Jag var lite små kreativ igår på jobbet, lite små kul är den. :) Nu hoppas vi på att blåbärs riset ska slå ut, det vore fint. :)

Efter

Och så här ser jag ut nu, det blev ju inte en jätte skillnad precis, bara lite toppat och kortare lugg. :)

Före

Så här såg jag ut innan jag gick till frisören i tisdags.

Fanta, banan och chokladsås

Jag har haft ont i huvudet idag på jobbet och känner mig allmänt seg, så då köpte jag fanta på vägen hem och banan. Så nu har jag öst på med chokladsås på bananen, gott. :) tänker att det är lite nyttigt i alla fall, trots chokladsåsen. :) Nu ska jag slappa och läsa lite kanske. :) ha det!/hej då!

Elvis the sköldpadda

Jag är ett Elvis fan. Jag brukade läsa Elvis serierna i Metro, när Metro fortfarande fanns i Skövde. Metro-världen i korthet, kjempe bra. :) Dessutom har jag några Elvis serie böcker hemma, let's face it, Elvis is the kung. :) Coolare sköldpadda får man leta efter. Nå va tycks, är ikke min virkade lilla Elvis söt? :)

We<3it

CD kuvert

Jag har fler cd skivor än vad det får plats i i handskfacket i bilen. Och för att undvika att dem går sönder har jag tillverkat små kuvert i kartong till mina cd skivor. Förra tisdagen var jag på biblioteket i tønsberg och skrev ut mina cd skivors framsidor och igår satt jag ute och pysslade lite med att vika kuverten, och det var först idag som jag hade tid att nästan göra klart mina cd kuvert, jag måste köpa mer kartongpapper till dem sista cd skivorna, sen insåg jag att soundtrack to your escape har fått fötter, kanske har jag glömt den i pappas bil i februari eller nåt, hmm I don't know. Ha en bra kväll! :)

I want my car to be happy

Min lilla bil har droppat olja. :( den har en liten olje läcka det sa dem på Bilprovningen, men jag har aldrig sett eller märkt av den förens nu. Det har ju inte läckt mycket bara några droppar då och då. Igår la jag en pappskiva under bilen efter att jag hade kört och sen kollade jag till den på eftermiddagen och då hade det inte droppat men sen i morse kika jag under bilen innan jag gick till jobbet och då hade det droppat ca3-5 droppar. Usch jag stod och tänkte på min bil och tänkte katastrof tankar på jobbet, "tänk om det inte är oljeläckan utan nåt värre?", "tänk om hela bilen ger upp, vad gör jag då?" m.m. M.m. Jag funderade på att cykla hem lite snabbt på min lunchrast bara för att lyfta på huven och kolla i manualen och lista ut var det var som var fel, men det gjorde jag inte och sen efter jobbet tvingade jag mig iväg till maxi för att köpa bröd. Jag måste lära mig att slappna av och inse att vissa saker så som oljeläckan kan jag ändå inte göra nånting åt just nu så då ska jag ju inte hetsa upp mig i onödan, eller hur? Nu tror jag mig på nåt ungefär ha listat ut var det läcker, och det är olja och ingen annan slags motorvätska, så då är det väl den där samma oljeläckan som Bilprovningen upplyste mig om så då har det ju inte hänt nåt nytt och det känns ju skönt sedan pratade jag med pappa och han sa att det kanske inte har blivit värre utan nu är det är så varmt ute så blir det så varm i motorn fast bilen är parkerad att oljan som har läckt tidigare blir varm och droppar ned. Dessutom kanske bilen har läckt likadant som förut, men eftersom jag jämt parkerade bilen på grus förr så har jag inte sett det förens nu. Så jag känner mig lite lugnad nu. :) sen ska jag prata lite med Magnus och hoppas att han säger att allt är helt ok och att han kan fixa så att en snubbe han känner kan laga oljeläckan i påsk, det vore bra! :)

kriminellt gott

Dem här kakorna är så sjukt goda. MUMS! :-)

Summer feeling

Ville bara lägga upp en bild på en bukett som jag gjorde i fredags (tror jag det va). Lite sommar feeling liksom. :)

Maritimt

I somras plockade jag dem här fina snäckorna på stranden i Mundheim, då visste jag inte riktigt vad jag skulle ha dem till. Det blev ganska fint, eller hur? :)

Att sy en klänning

... Är nog ganska svårt, tror jag. Men jag skulle gärna vilja prova. Jag såg den här fina Marni by H&M men den blev ju slutsåld på tre sekunder, dessutom kostade den 799 och jag som sällan bär klänning så känns det kanske inte helt värt det även och jag var så grymt sugen på att äga en så fin klänning. :) Så då tänkte jag att kanske ska jag ta fram antingen mammas eller gammelfarmors symaskin när jag är i Skövde i påsk och se om jag kan sy kläder eller inte. Hmmm kanske....

Sy

Jag vill lära mig att sy kläder.

Mmm Marabou

Jag var bara tvungen att köpa en Marabou Black när jag var hemma senast. Elina, http://evilplansandotherstuff.blogg.se/index.html har gjort flera inlägg om hur god Marabou Black är så nu var det upp till bevis. Och ja, den var väldigt god! :)

Att vända nåt negativt till nåt positivt

Jag kände att efter gymmet att jag var lite sur. Träna typ bara 20 min för det lukta svett i rummet med dem fria vikterna och ute bland maskinerna var det bara folk i vägen, eller så var jag lite sur för det inte var några snygga killar som tränade samtidigt. I don't know, sur var jag i alla fall. Vadå? Lite eyecandy är ju alltid lite trevligt, eller hur? ;) Sen när jag kom hem såg jag att bilen hade droppat lite olja, tror jag (mamma sa att det kanske var lite kondens eller nåt, hoppas det). Bilen har en liten oljeläcka som måste fixas, så då blev jag ännu surare, kanske för att jag inte har ätit än (jag blir sur när jag är trött och hungrig). Men då ringde jag på en blocket annons på vad säger jag inte för mamma ska köpa det som säljs om det är i bra skick. :) och han som svara pratade med så hemtrevlig och fin västgötska så att man nästan längtar lite hem, och jag lyckades pruta ned priset. Haha det kändes bra, har aldrig prutat förr så jag är stolt att jag lyckades. :) Så nu är jag inte sur längre utan glad. :D

Nice :)

Åh, jag drömmer om sån här fin bil. Så cool och fin. Nån gång kanske... :)

I love H&M

Har precis klickat hem den här fina jackan från hm, så verkligen jätte fin ut på bilderna så jag bara hoppas att den är lika fin på mig sen. :)

Ordning och reda

Idag blir det lite städande och fixande i köket, nu vill jag ha lite ordning och reda. Visst blir det så mycket finare med godiset i en fin burk än dem där sladdriga plastpåsarna man köper godiset i. :) Nu ska jag fortsätta att städa lite innan det är dags att dra till gymmet! Härligt, gymmet har längre öppettider nu så nu behöver man inte stressa iväg dit på helgen. :)

Fika

Köpte den här när jag var hemma förra veckan. Jag gillar fika och skulle gärna gå till ett kafé där det bara fanns mini kakor/tårtor/bakelser, det vore sött och mysigt. Dock tror jag att poängen med dessa små var att man skulle nöja sig med en men dem var så små och goda så jag åt upp alla fyra. Haha mums! :)

Brommö

Drömmer mig fram till sommaren och funderar på att köpa en ny stol att sitta i ute. Som jag bor nu kan jag nog inte ha samma som förra året. Jag bor ju i ett bostadsområde nu så då måste det vara lite mer fancy än min solstol i plast från Europris. Min gamla funka hur bra som helst förra sommaren på Mundheims lilla strand vid Hardanger, men nu bor jag ju som sagt som jag bor på, på en sommarøy så nu kika jag lite på Ikea och hittade den här stolen. Jag känner att dem där plast repen är så 2012, känns lite nice.

I love Twilight

Nu blir det bokstund, eller book reading som jag kallar det. Andra twilight boken. Jag älskar twilight måste jag säga, så sjukt bra. :) Seriöst, om jag födde en son typ nu skulle jag döpa honom till Emmett. Visst är det ett fint namn :) (men lite för nördigt är det ju att döpa sitt barn till en påhittad man, eller hur?). :) Snart har jag läst ut boken bara 50 sider kvar.... Tack och lov fick jag dem andra böckerna i födelsedags present. Jeg er så spend på hvordan det ska slutta! :)

Upa, min Upa

Fick ett samtal från min pappa nu i kväll och han berättade att min lilla kanin Rufsen dog idag. Lilla Upa... :'( han hette Rufsen, men jag kallade honom ibland för Upa. Han blev nästan 11 år gammal, vilket är väldigt gammalt för en kanin, men ändå. :( det blir så konstigt för mig som bor i Norge att förstå det som sker i Sverige, jag känner mig så distanserad eller vad det heter. Vår hund dog förra veckan och det är något jag fortfarande smälter och nu ringde pappa och berättade om Upa. Jag är ledsen men samtidigt så glad att jag tog bild på honom i helgen när jag var hemma och att jag var ute och skuttade lite med honom i trädgården. Det är jag väldigt glad för. Jag tänker att nu är Rufsen med sin tvillingsyster Polly och har det bra nånstans. Vila i frid, älskade Rufsen.

Stor bukett

Dagens utmaning på jobbet va en rund bukett för 700 kr som skulle vara blå, jag har aldrig gjort en så dyr bukett förut så jag fick lite prestationsångest, vilket var lite dumt för fin blev den och sedan lagade jag ytterligare en. :) Det är lätt gjort att tracka ned på sig själv och tänka att nån annan gör nånting bättre än en själv, men varje människa är ju unik och har sitt sätt att göra saker. För det är ju bara jag som kan göra en bukett på mitt sätt och jag kan inte göra en bukett, eller vad som helst egentligen, på exakt samma sätt som någon annan och det är ju det som är kul! :) (borde kanske ha fotat buketten från en annan vinkel, sorry)
RSS 2.0