Sen

Ikväll tänkte jag lägga upp lite bilder på min jul, men nu måste jag packa mamma kommer snart och hämtar mig.
Auf wiedersehen!

Dataägare

Här är min dator. Riktigt fin, med touch screen. Passar bra för mig som är van vid ipad. :)
Så nu kommer bloggandet gå mycket enklare framöver.
 
Dessutom har jag också köpt min brors systemkamera så då kan man ju ta lite bra bilder också. That`s good. :)

Snö utan skottning

Idag och i natt har det snöat och snöat, jag som brukar cykla till jobbet trodde att jag skulle kunna göra det idag också. Men ikke, försökte men fick leda tillbaka cykeln och tur var att jag och min kollega jobbade samma tider idag (annars jobbar vi olika vakter), så jag ringde henne och fråga om hon åkte bil och om jag fick åka med. Så jag fick både skjuts till och från jobbet idag. Riktigt lyxigt. Senast jag fick skjuts hem från jobbet var för 6 månader sedan då mamma och Magnus åkte till Norge för att hämta hem mig på semester. Jag gillar att cykla men idag var det bara så nice och så snällt av kollegan att skjutsa mig. :)

Sorry kids

Sorry, tänkte skriva två inlägg men blogg.se appen är cp och trots att jag slängde den och hämtade en ny så fungerar den inte. För ca ett halv år sedan var det lika dant att jag inte kunde blogga på typ en månad eller nåt. Blir ganska sur på blogg.se att dem inte förbättrar sin app, för det står till och med att man kan ha problem med appen på AppStore. :( Kanske blir det inget mer bloggade här innan jul, men sen i jul när jag är hemma i Swedenland ska jag köpa dator! Yaaay! Och då slipper jag appen och kan ha finare inlägg med fler bilder i. :)

Feminin inredning

Jag är ledig idag och har shoppat lite julklappar. Det är väldigt mysigt tycker jag. Jag gillar att köpa presenter till folk. :) Jag var på jakt efter en julklapp till min käre bror och har tänkt att köpa nåt fint till hans hem. Men ärligt talat så måste jag efter att ha varit runt i en massa inredningsbutiker säga att det är väldigt många feminina butiker här eller vad man ska säga. Jag hittar ju typ inget bra till Mara. Det är ju bara en massa krusiduller och tjejiga färger, var finns det stilrena och manliga tingen? Handlar inte norska singel/ensamstående män saker? Nä, tacka vet jag internet. Tror jag redan har hittar nåt bra... :)

Advent

Så här ser mitt advents ljus ut. Fint va? :)

Jag är en snigel

Jag är en snigel. Hårt skal men mjuk på insidan.

Candy cane

Favvo vinter mössan

Piffat till favvo mössan med pälsboll, förut var det en helt vanlig boll i samma garn som resten av mössan. :)
RSS 2.0