The Power

Jag lånade The Power av mamma för några månader sedan och igår läste jag ut den.
 
The Power är en fortsättning på The Secret och i runda drag handlar böckerna om hur man visualiserar det liv man vill leva/uppnå målsättningar/få de saker man alltid har önskat sig/leva ett mer hälsosamt liv m.m.
 
The Power går lite djupare och är inte lika materialistisk, Rhonda Byrne vill i den här boken förmedla nycklarna till hur man ska få leva ett fantastiskt liv i glädje och lycka.
Vissa delar i boken påminner lite om karma, det man ger får man tillbaka.
Man måste sända ut positiva tankar och handlingar och sättet vi förhåller oss till saker och ting förändrar även hela våra liv. 
 
Det är lite svårt att sammanfatta en helbok fylld med visdomsord men om man är öppen för att läsa lite annat än en sommardeckare i sommar så rekommenderar jag er att läsa både The Secret och The Power.
 
 


Kommentarer
Mamma Mia

Kul att du tyckte om den! Den har ju ett budskap som man vill och önskar att alla ska ta till sig, för sin egen skull och för medmänniskornas. Positiva tankar och vänlighet genererar mer positiva tankar o vänlighet (liksom det motsatta). Ganska givet vad man vill ha här i livet, o ändå fastnar man ibland i tänk o beteende som skapar precis det motsatta i ens liv. Sådana här böcker behövs som en påminnelse så att man kan hålla sig på rätt spår, eller om man kommit lite fel kan komma tillbaka till rätt tankebanor o livsinställning igen.
Kram

Svar: Eller hur. :)Kramkram
Rebecca

2013-07-06 @ 21:16:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0