Soul

Ikväll var jag ute med jobbet, vi åt middag på ett ställe som heter soul. Riktigt nice ställe, men det en ombyggd stor kyrka. Så det känns ju lite fel att ha ett uteställe i en kyrka, jag tror det också fanns kasino där.
God mat var det, jag åt en god köttbit med potatis i ugn till. 
Sedan gick vi vidare till ett annat ställe och drack en jättegod jordgubbs drink. Den smakade mer som smoothie än en drink. 
Jag lägger upp en bild på Soul kyrkan i morgon.


Kommentarer
Elina

Häftigt!
När jag var i Bristol byggde dom om kyrkor till lägenheter, för att det finns jättemånga kyrkor som bara står tomma och inte används. Så istället för att riva dom så bygger de bara om lite, ganska smart tycker jag :) men jag förstår att det måste känts märkligt, det skulle jag också tyckt!

Ser fram emot att få se lite bilder på vad du skapar också! Typ buketter och sånt :) hoppas du har det bäst!

Kram!

Svar: Alltså lite coolt är det, men kyrkor är ju ändå heliga byggnaderså det blir ju liksom lite fel att använda dem till något annat än dyrkan typ. Jag skulle inte vilja bo i en kyrka, men det verkar ändå lite coolt och det vore kul att se hur dem har byggt om kyrkan.Hittills har jag typ bara gjort fyra buketter, men sedan när det blir mer att göra så ska jag lägga upp några bilder. :)Hoppas du också har det bäst!
Kramkram
Rebecca

2013-03-16 @ 08:41:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0